Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Tečaji aranžiranja cvetja


IZDELOVANJE PRVONOVEMBRSKIH ARANŽMAJEV

Na tečaju boste izvedeli nekaj osnovnih pravil, ki se jih moramo držati pri oblikovanju nagrobnih aranžmajev. Poučili se boste o barvni skladnosti, kompoziciji in materialih. Seznanili vas bomo tudi z aktualnimi trendi in smernicami s področja oblikovanja nagrobnih aranžmajev. 

Trajanje tečaja: 1 dan (5 pedag. ur)
Cena tečaja: 49 EUR z DDV
Termin tečaja: 27. oktober 2022, ob 16.00


IZDELOVANJE ADVENTNIH VENČKOV IN DEKORACIJ

Advent je čas štirih tednov pred božičem. Za Kristjane je to poseben čas, ker nas vabi, da se spomnimo na preteklost, nas spodbuja, da živimo v sedanjosti in da se pripravimo na bodočnost. Je pa tudi čas, ko svoje domove okrasimo z adventnimi venčki. Na delavnici boste izdelovali venčke na že pripravljenih obodih in vanje vpletali zelenje, sveče in druge okraske. 

Trajanje tečaja: 1 dan (5 pedag. ur)
Cena tečaja: 49 EUR z DDV
Termin tečaja: 23. november 2022, ob 16.00


IZDELOVANJE BOŽIČNO NOVOLETNIH ARANŽMAJEV IN ZAVIJANJE DARIL

Na tečaju boste izdelovali božično novoletne aranžmaje in aranžirali darila. Poučili vas bomo o barvni skladnosti, kompoziciji in materialih ter seznanili z aktualnimi trendi in smernicami s področja aranžiranja cvetja. Izvedeli boste tudi nekaj osnovnih pravil, ki se jih moramo držati pri aranžiranju daril. Naučili se boste dekorirati steklenico, zaprto in odprto darilo ter spoznali pomen cvetja in kulturo obdarovanja. 

Trajanje tečaja: 1 dan (5 pedag. ur)
Cena tečaja: 49 EUR z DDV
Termin tečaja: 22. december 2022, ob 16.00


DAN ŽENA IN MATERINSKI DAN SKOZI CVETJE

Na tečaju boste lahko za svoje mame, žene, prijateljice in druge vam drage osebe oblikovali šopek, dekorirali cvet in zavili darilo in jih tako prijetno presenetili ob njihovem prazniku 8. marcu, hkrati pa boste dobili tudi veliko idej, kako napraviti šopke, cvetove in darila še bolj privlačna. 

Trajanje tečaja: 1 dan (5 pedag. ur)
Cena tečaja: 49 EUR z DDV
Termin tečaja: 6. marec 2023, ob 16.00


IZDELOVANJE ŠOPKOV

Kako oblikovati privlačen šopek za poklon? Kaj je spiralna tehnika vezave? Kaj je prosti šopek? Vse potrebne informacije o izdelavi šopkov boste prejeli na tečaju, na katerem boste napravili več šopkov v različnih tehnikah in z njimi sebi ali vam dragim osebam polepšali dan. 

Trajanje tečaja: 1 dan (5 pedag. ur)
Cena tečaja: 49 EUR z DDV
Termin tečaja: 11. maj 2023, ob 16.00
Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecajiping@bc-naklopong.si