Priprava jedi za starostnike


S programom boste pridobili in/ali izboljšali kompetence pri pripravi jedi za starejše z novimi tehnologijami, spoznali vklučevanje brezmesnih, dietnih in domačih jedi v jedilnike, obnovili pravila za sestavo menijev, praktično pripravili jedilnike za starejše. Izboljšali učinkovitost in kakovost svojega dela.

Podrobnejše vsebine programa:

Spretnosti, pridobljene s programom: udeleženec zna sestaviti menije za starejše, bolnike in druge skupine, praktično pripravlja jedi za kosila in večerje iz različnih živil z upoštevanjem omejitev posameznih gostov, uporablja sodobne tehnike obdelave živil, upošteva splešne higienske standarde in HACCAP.

Ciljna skupina: zaposleni, ki želite izboljšati kompetence na področju priprave rednih dnevnih obrokov prehrane, ki bodo izboljšale vašo učinkovitost in kakovost dela s poznavanjem tehnik dela in veščin pri pripravi dnevnih obrokov prehrane za starejše.

Pogoj za vključitev: kandidat mora biti zaposlen (to dokazujete z izjavo delodajalca oz. izpisom iz ZPIZ-a o obdobjih zavarovanja - obrazec)
Pogoj za uspešen zaključek programa: 80 % prisotnost, ki se dokazuje s podpisom na listi prisotnosti (po zaključku programa pridobite potrdilo z opisanimi kompetencami) 
Trajanje programa: 50 ur 
Termini izvedbe: 19.3., 23.3., 26.3., 6.4., 8.4., 15.4., 17.4., 21.4. in 23.4. 2020 od 16.00 do 20.30 ure

Več o programu si preberite TUKAJ. 
 

Več informacij o razpisanih programih: tina.kosir@bc-naklo.si, danijela.grubac@bc-naklo.si, peter.ribic@bc-naklo.si, talija.kalicanin@bc-naklo.si (04 277 21 13, 04 277 21 20, 041 499 934)

Prijave na usposabljanja: tecaji@bc-naklo.si ali danijela.grubac@bc-naklo.si ter na telefonski številki 04 277 21 20 ali 041 499 936.